Cégeknek

Ha egy lebilincselő, lendületes csapatépítőt szeretnétek átélni, akkor ez a játék nektek szól!

Kincskereső játékunk 8-100 fő részére kínál izgalmas kalandot Pest belvárosában. A budai pályánkon a csapatépítő verseny verziót 60 főig tudjuk vállalni.

A játékosokat kislétszámú (4-8 fős) csapatokra osztjuk és úgy versenyeznek egymással. A túra mielőbbi teljesítéséhez valóban csapatmunkára van szükség. A kapkodás helyett a nyugodt gondolkodás, minél több csapattag bevonása a feladatok megoldásába, egymás ötleteinek meghallgatása, az információk folyamatos megosztása adják a nyertes stratégia alapját.

A program 2,5-3,5 órát vesz igénybe és a végállomáson igény szerint van lehetőség közös ebédre, vacsorára vagy iszogatásra.

A csapatépítő játékot minden nap 11 órakor, 12 órakor illetve 15-18-óráig minden egész órában tudjuk indítani. Pesten is Budán is magyarul és angolul is tudtok játszani.

További részletekért görgess egy kicsit lejjebb és töltsd ki a ajánlatkérő űrlapunkat!

 

Amennyiben 8 főnél kevesebben mennétek játszani, akkor foglaljatok rögtön időpontot a családoknak, barátoknak menüpont alatt.

Ha ajánlatunk elnyerte tetszéseteket és mi vissza is igazoltuk az időpontot Nektek, akkor a konkrét foglalást itt tudjátok megtenni.

 

Kalandra fel!

 

Várjuk ajánlatkérésedet