Gyakran ismétlődő kérdések

Élvezni fogjuk az Urbangot?
Ha saját tempóban szerettek nézelődni, ha nem fontos, hogy az összes szép helyet egy nap alatt érintsétek, ha nem akarjátok teletömni a fejeteket évszámokkal, ha szerettek kicsit gondolkodni, játszani, ha szívesen töltitek az időtöket egymás társaságában, akkor minden bizonnyal IGEN!

Nehéz megfejteni az állomásokat?
Arra törekedtünk, hogy gondolkodnotok kelljen, de nyilván furcsa volna, ha csak egy csapat Nobel-díjas tudná megoldani. A Google nem fog tudni túl sokat segíteni. Az együttműködés fontosabb, mint az IQ!
Az állomások izgalmasak, játékosak, egyediek.

Hány főtől érdemes részt venni a játékban?
Az ideális létszám 4-7 fő, de 3 főtől ajánljuk! Egyedül nem megy!

Hány éves kortól ajánljátok?
10 éves kortól, de nyilván függ a gyermek teljesítőképességétől is, hisz 4-5 kilométeresek az útvonalak. De mindenképp több felnőtt is legyen a csapatban!

Kell valamit vinnünk magunkkal?
Telefon legyen nálatok, hogy ha elakadnátok, tudjatok segítséget kérni! Illetve a játék során időnként használnotok is kell majd egy-egy sms erejéig! Indulás előtt ellenőrizzétek, hogy kellően fel van-e töltve a telefonotok. Ezenkívül egy kényelmes cipőre és az időjárásnak megfelelő öltözetre lesz még szükségetek!!

Vonaljegyre lesz szükségünk?
Nem! Gyalogtúra!

Mit tartalmaz az indulócsomag?
Játéklap, térkép, kémfelszerelés, íróeszköz, titok kártyák, …

Honnan indul és hova érkezik a túra?
A pesti túra az Anker-közből, a budai túra a Fő utcából indul. Az egyes pályáknál találtok erről információt, hogy meg tudjátok tervezni az oda- és a hazautat. A célállomás címet még jó hogy nem adjuk meg!! 🙂

Mennyi ideig tart?
A leggyorsabb csapat egy hajszállal 2,5 óra alatt teljesítette a távot! Ha kényelmesen mentek, nem rohantok, 3 óra. Ha eltévedtek és hiúk vagytok segítséget kérni időben, vagy ha megálltok útközben enni vagy inni valamit, akkor 4 óra körüli időre számíthattok.

Időben korlátozva vagyunk?
Nem. Olyan tempóban haladtok, ahogy kedvetek tartja, a lényeg hogy még az adott napon befejezzétek a játékot!

Mi van, ha borzasztó az időjárás, félbehagyhatjuk a programot?
Ne tegyétek! Annál nagyobb az izgalom, minél több zavaró tényező van! Készüljetek fel előre gondosan mindenre!!! Persze, ha valóban rémes, akkor rugalmasak leszünk. Azt szeretnénk, ha jó emlékeitek lenne rólunk 🙂

Mi van ha elakadunk?
Egy titkos számon segítséget tudtok kérni sms-ben. De előre szólunk, csak apró segítséget fogunk adni Nektek, hogy ne törjük meg a játékot. Szóval ne várjátok, hogy eláruljuk a megoldást!
Ha teljesen elvesztek, lefagytok, akkor hívhattok is, de akkor se első szóra fogjuk elárulni a megoldást! Ne feledjétek, szórakozni jöttetek! Úgy nincs benne semmi vicc, ha elárulunk mindent! Így talán jobb ha az sms-nél maradtok!
Az sms, illeteve a hívás díját nektek kell állnotok! Ez van, ha bénáztok!

Módosíthatjuk más időpontra a foglalásunkat?
Igen, csak találjunk másik szabad időpontot!

Le is mondhatjuk az utolsó pillanatban?
Vis majorok mindig vannak, írjatok emailt és kitaláljuk!