Gyakran ismétlődő kérdések

Miért fogjuk szeretni az Urbangót?

Mert szerettek együtt gondolkodni és játszani. Mert saját tempóban tudtok várost nézni, nézelődni. Mert nem fontos, hogy az összes szép helyet egy nap alatt lássátok.  Mert nem tömjük tele a fejeteket évszámokkal.

Nehéz megfejteni az állomásokat?

Arra törekedtünk, hogy gondolkodnotok kelljen. Ugyanakkor nyilván fura volna, ha csak egy csapat Nobel-díjas tudná megoldani a rejtvényeket. A Google nem fog tudni segíteni rajtatok. Az együttműködés fontosabb, mint az IQ!

Hány főtől érdemes részt venni a játékban?

Az ideális létszám 4-7 fő, de már 3 főtől is ajánljuk. Egyedül nem megy!

Hány éves kortól ajánljátok az Urbangót?

Családok, felnőtt baráti társaságok részére találtuk ki a játékot. Ha családosan jöttök, 12 éves kortól ajánljuk a pályákat. Vegyétek figyelembe, hogy 4-5 km hosszúak az útvonalak. Az Urbango Kids pályát pedig már kifejezetten a gyerek korosztálynak, azaz 10-14 éveseknek terveztük, szintén szülői felügyelettel.

Kell vinnünk magunkkal valamit?

Feltöltött telefon legyen Nálatok, amire a játék megkezdése előtt letelepítettétek az urbango applikációt. Pályáinkon ugyanis mobil alkalmazás segít Titeket a játékban.

Androidosok számára (minimum 6-os!) letölthető a Google Play áruházból Urbango néven.

Iphone-osok számára (minimum 10-es ios) letölthető az App Store-ból Urbango game néven.

Indulás előtt ellenőrizzétek, hogy fel van-e töltve a telefonotok. Ezenkívül kényelmes cipőre és az időjárásnak megfelelő öltözetre lesz szükségetek.

Gellért-hegyi túrára talán még egy kis útravalót is vihettek, hisz ott kevesebb a beülési lehetőség 🙂

Vonaljegy fog kelleni?

Nem. Gyalogtúra!

Mit tartalmaz az indulócsomag?

Játéklapot, térképet, kémfelszerelést, íróeszközt, állomáskártyákat …

Honnan indul és hova érkezik a túra?

A kezdő állomásról az egyes pályáknál találtok információt, így meg tudjátok tervezni az érkezést és a távozást. A célállomás címet persze nem adjuk meg!! 🙂

Mennyi ideig tart a kincskeresés?

A leggyorsabb csapat egy hajszállal 2,5 óra alatt teljesítette a távot. Ha kényelmesen mentek és nem rohantok, 3 óra alatt megjárjátok. Ha megálltok útközben enni-inni, akkor természetesen tovább tart.

Van a játéknak időkorlátja?

Nincs. Olyan tempóban haladtok, ahogyan a kedvetek tartja, A lényeg, hogy még az adott napon célba érjetek.

Mi van, ha borzasztó az időjárás, félbehagyhatjuk a programot?

Ne tegyétek! Annál nagyobb az izgalom, minél több zavaró tényező van! Készüljetek fel előre gondosan mindenre!!! Persze, ha valóban rémes, akkor rugalmasak leszünk. Azt szeretnénk, ha jó emlékeitek lenne rólunk 🙂

Mi van ha elakadunk?

Urbango alkalmazásban többféle segítség áll a rendelkezésetekre. Képes, térképes, szöveges verziók közül választhattok. Mindenki kedvére eldöntheti, hogy melyik segítséget szeretné majd felhasználni. Ezek apró segítségek lesznek, hisz a játék menetét nem akarjuk megtörni 🙂

Ha valami olyan probléma adódik, amire nem találtok választ az applikációban, akkor természetesen a játéklapon szereplő számon elértek!

Módosíthatjuk más időpontra a foglalásunkat?

Igen, csak találjunk másik szabad időpontot

Lemondhatjuk az utolsó pillanatban?

Vis maior előfordulhat. Írjatok nekünk és találunk megoldást!