VárosokCsaládok, barátok 3-7 főig

8 főtől egyedi ajánlatAjánlatot kérek

Mi ez?

Városnézés? Kaland? Program? Látnivaló?….Minden egyben!

Egy emailben megkapott titkos cím arról, hogy hol kezdődik a játék. Egy csomag, ami kincskereső felszereléseket rejt. Egy csapat, ami nem tudja, mi vár rá. Nyomok, amelyek Budapest belvárosán vezetnek keresztül. Összeesküvők és jóakarók, akik benne vannak a rejtélyben. Egy városnéző túrának álcázott küldetés, aminek a végpontja ismeretlen. Szabadulószobák izgalmával fűszerezett, fordulatokban gazdag városi játék, ahol a résztvevők nem tudják előre, hogy ki vagy mi segíti őket hozzá a következő állomás megoldásához.

Különleges szabadtéri programra vágysz a családoddal, barátaiddal vagy a munkatársaiddal?
Akkor ne habozz, szabadulj rá Budapestre!

Kalandra fel!

Rólunk írták

facebook:

 • 5 star review  Nagyon ötletes pálya,mi a családdal végigröhögtük a délutánt!!!!!Gyerek és felnőtt számára abszolút élvezhető és szórakoztató!Irány a budai pálya....Köszönjük!!!!!

  thumb Gacs Krisztina
  8/26/2017

  positive review  Szuper csapatépítő játékon vettünk részt , egy élmény volt 😉✌️👍

  thumb Szabó Anikó
  10/11/2018
 • 5 star review  Csak ajánlani tudom! Tökéletes céges csapatépítéshez vagy csak egy családi programhoz. Volt szerencsém kipróbálni a pesti és a budai játékot is. Hihetetlenül sok ötlet van benne. Fedezd fel Te is őket!! 😉

  thumb Violetta Kalmár
  6/27/2018

  5 star review  Nagyon király volt! Az, hogy este mentünk kicsit megnehezítette a dolgunkat, de így talán még szebb volt a város. 🙂

  thumb Drobinoha Ádám
  10/06/2017
 • positive review  Páran 65+-osok úgy gondoljuk urbangozni nem csak a fiataloknak lehet, majd mi megmutatjuk. Szóval iPhone akku feltöltetve, az app meg letöltve. Nyakunkba vettük a várost, és a kék Urbango nyakpántot. És nagyon jól szórakoztunk. Közben számos olyan részletet felfedeztünk Budapest szépségeiből, ami mellett korábban évtizedekig elmentünk. Akik időre játsszák az Urbangot, a végállomáson pótolják a folyadékveszteséget egy kis kézműves sörrel. Akik ráérősen játsszák, energiát gyűjthetnek egy cukrászdában, vagy egy kávézóban. De a végén s kézműves komlószörpöt ne hagyják ki.

  thumb Kiss Károly
  10/12/2018

  5 star review  Szuper jó, és izgalmas volt! 🙂 Hamarosan kipróbáljuk a budai útvonalat is :)!

  thumb Verebély-Adamik Anna
  11/02/2016

tripadvisor:

 Hogyan működik?

 

Foglalj
időpontot!

A szabad időpontok közül tudsz választani a honlapon. Egy adott időpontban egyszerre egy 3-7 fős csapat játszhat.

Vedd meg a
jegyet!

Miután elutaltad a jegy árát, véglegesítjük a foglalást, és onnantól tiétek a pálya. Töltsétek le az applikációt és a foglalt időpontban jelenjetek meg a startmezőn!

Kövessétek a nyomokat!

Vegyétek át a csomagot! Lépésről lépésre oldjátok meg a feladatokat és közben élvezzétek a gyönyörű budapesti sétát!

Örvendezzetek, hogy sikerült

Ha minden jól megy, akkor célba értek és együtt örülhettek annak, hogy sikerült!

Mely városokban lehet Urbangózni?

Miért fogjuk szeretni az Urbangót?

Mert szerettek együtt gondolkodni és játszani. Mert saját tempóban tudtok nézelődni. Mert nem fontos, hogy az összes szép helyet egy nap alatt lássátok.  Mert nem tömjük tele a fejeteket évszámokkal.

Mert urbangózni jó! 🙂

Mi van ha elakadunk? Segítséget kapunk?

Urbango alkalmazásban többféle segítség áll a rendelkezésetekre. Képes, térképes, szöveges verziók közül választhattok. Mindenki kedvére eldöntheti, hogy melyik segítséget szeretné felhasználni, amennyiben szüksége lenne némi támpontra. Ezek apró segítségek lesznek, hisz a játék menetét nem akarjuk megtörni 🙂

Hány éves kortól ajánljátok?

Családok, felnőtt baráti társaságok részére találtuk ki a játékot. Ha családosan jöttök (több felnőtt egy csapatban), 12 éves kortól ajánljuk a pályákat. Vegyétek figyelembe, hogy 4-5 km hosszúak az útvonalak. Az Urbango Kids pályát pedig már kifejezetten a gyerek korosztálynak, azaz 10-14 éveseknek terveztük, szintén szülői felügyelettel.