VárosokCsaládok, barátok 3-7 főig

8 főtől egyedi ajánlatAjánlatot kérek

Mi ez?

Városnézés? Kaland? Program? Látnivaló?….Minden egyben!

Egy emailben megkapott titkos cím arról, hogy hol kezdődik a játék. Egy csomag, ami kincskereső felszereléseket rejt. Egy csapat, aki nem tudja, mi vár rá. Nyomok, amelyek Budapest belvárosán vezetnek keresztül. Összeesküvők és jóakarók, akik benne vannak a rejtélyben. Egy városnéző túrának álcázott küldetés, aminek a végpontja ismeretlen. Szabadulószobák izgalmával fűszerezett, fordulatokban gazdag városi játék, ahol a résztvevők nem tudják előre, hogy ki vagy mi segíti őket hozzá a következő állomás megoldásához.

Különleges szabadtéri programra vágysz a családoddal, barátaiddal vagy a munkatársaiddal?
Akkor ne habozz, szabadulj rá Budapestre!

Kalandra fel!

Rólunk írták

facebook:

 • 5 star review  A pesti túrán vettünk részt. Vegyes korosztály, nyolc fő... 🙂 Nagyon jól éreztük magunkat! Jókat ettünk - ittunk az állomásokon, hiszen szuper helyek voltak! A város gyönyörű, fontos helyszínei lettek érintve, gratuláció a szervezőknek! Köszönjük, jó volt Veletek játszani!

  thumb Csapat Csipet
  10/23/2017

  5 star review  Esperienza molto divertente e stimolante, assolutamente consigliata! Molte sorprese inaspettate, particolari della città che non avresti mai notato da solo e indizi che ricordano uno "spy movie" 😀

  thumb Alessandro Longo
  1/14/2018
 • 5 star review  Szuper, izgalmas program gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt!

  thumb Mercédesz Léber
  6/20/2018

  5 star review  Kellemeset sétáltunk, barangoltunk Pesten, megyünk Budára legközelebb!

  thumb Szombati-Fülöp Anita
  5/21/2017
 • 5 star review  Nagyon igenyes feladatokat kaptunk, minden korosztaly elvezte. Varjuk a tovabbi setak kifejleszteset!! Szeretjuk, izgalmas helyekre vitt el a budai tura is! Még, még, még!!!!

  thumb Kriszta Bodnár
  12/11/2016

  5 star review  Nagyon élveztük!

  thumb Svastits Géza
  10/01/2017

tripadvisor:

 Hogyan működik?

 

Foglalj
időpontot!

A szabad időpontok közül tudsz választani a honlapon. Egy adott időpontban egyszerre egy 3-7 fős csapat játszhat.

Vedd meg a
jegyet!

Miután elutaltad a jegy árát, véglegesítjük a foglalást, és onnantól tiétek a pálya. Töltsétek le az applikációt és a foglalt időpontban jelenjetek meg a startmezőn!

Kövessétek a nyomokat!

Vegyétek át a csomagot! Lépésről lépésre oldjátok meg a feladatokat és közben élvezzétek a gyönyörű budapesti sétát!

Örvendezzetek, hogy sikerült

Ha minden jól megy, akkor célba értek és együtt örülhettek annak, hogy sikerült!

Mely városokban lehet Urbangózni?

Miért fogjuk szeretni az Urbangót?

Mert szerettek együtt gondolkodni és játszani. Mert saját tempóban tudtok nézelődni. Mert nem fontos, hogy az összes szép helyet egy nap alatt lássátok.  Mert nem tömjük tele a fejeteket évszámokkal.

Mert urbangózni jó! 🙂

Mi van ha elakadunk? Segítséget kapunk?

Urbango alkalmazásban többféle segítség áll a rendelkezésetekre. Képes, térképes, szöveges verziók közül választhattok. Mindenki kedvére eldöntheti, hogy melyik segítséget szeretné felhasználni, amennyiben szüksége lenne némi támpontra. Ezek apró segítségek lesznek, hisz a játék menetét nem akarjuk megtörni 🙂

Hány éves kortól ajánljátok?

Családok, felnőtt baráti társaságok részére találtuk ki a játékot. Ha családosan jöttök (több felnőtt egy csapatban), 12 éves kortól ajánljuk a pályákat. Vegyétek figyelembe, hogy 4-5 km hosszúak az útvonalak. Az Urbango Kids pályát pedig már kifejezetten a gyerek korosztálynak, azaz 10-14 éveseknek terveztük, szintén szülői felügyelettel.