VárosokCsaládok, barátok 3-7 főig

8 főtől egyedi ajánlatAjánlatot kérek

Mi ez?

Városnézés? Kaland? Program? Látnivaló?….Minden egyben!

Egy emailben megkapott titkos cím arról, hogy hol kezdődik a játék. Egy csomag, ami kincskereső felszereléseket rejt. Egy csapat, aki nem tudja, mi vár rá. Nyomok, amelyek Budapest belvárosán vezetnek keresztül. Összeesküvők és jóakarók, akik benne vannak a rejtélyben. Egy városnéző túrának álcázott küldetés, aminek a végpontja ismeretlen. Szabadulószobák izgalmával fűszerezett, fordulatokban gazdag városi játék, ahol a résztvevők nem tudják előre, hogy ki vagy mi segíti őket hozzá a következő állomás megoldásához.

Különleges szabadtéri programra vágysz a családoddal, barátaiddal vagy a munkatársaiddal?
Akkor ne habozz, szabadulj rá Budapestre!

Kalandra fel!

Rólunk írták

facebook:

 • 5 star review  Aprólékos, jól átgondolt, feladatok és állomásokkal találkoztunk. Könnyebb játék volt, mint gondoltuk, de szórakoztató - négy ember számára is teljesíthető volt. Nagyon segítőkész volt mindenki.

  thumb György Feke
  11/07/2016

  5 star review  Szuper jo helyeken jártunk! Isteni kávézókat, fagyizót ismertünk meg! Tinédzser gyerekeket és két kutyát sétáltattunk közben, ők is nagyon élvezték! 🙂

  thumb Dora Bolcs
  6/29/2018
 • 5 star review  Mai nap egy izgalmakkal teli kincskeresésen vettünk részt a Gellért-hegy csodálatos természerti környezetében. Az utasítások érthetőek voltak, a feladványok gondolkodásra össztönzőek. Az elején elkelt a segítség, de utána belejöttünk a játékba. Meg is lett a jutalmunk! Csodálatosan szép napot töltöttünk el a gyerekekkel. Köszönjük a színvonalas szervezést. Amennyiben lesz lehetőségünk ismét nekiváguk. 😀

  thumb Mónika Vargáné Hegyi
  9/02/2017

  5 star review  Ajánlom mindenkinek! Nagyon jó program volt, elejétől fogva élveztük a játétot, gyönyörű helyszíneken jártunk. Mi két csapattal indultunk és a budai vár környékét jártuk be.

  thumb Ágnes Török
  9/25/2017
 • 5 star review  UrbanGo-s szülinap a barátaimmal. Mindenki kivette a részét a feladtaok megoldásában. Felejthetlen élmény volt.

  thumb Alexa Dragoiu
  3/11/2018

  5 star review  A hétvégén 30 C-ban csináltuk végig a kids pályát! Szuper volt izgalmas szórakoztató és még tanultunk is belőle!

  thumb Dóra Dévainé Ferenczi
  5/04/2018

tripadvisor:

 Hogyan működik?

 

Foglalj
időpontot!

A szabad időpontok közül tudsz választani a honlapon. Egy adott időpontban egyszerre egy 3-7 fős csapat játszhat.

Vedd meg a
jegyet!

Miután elutaltad a jegy árát, véglegesítjük a foglalást, és onnantól tiétek a pálya. Töltsétek le az applikációt és a foglalt időpontban jelenjetek meg a startmezőn!

Kövessétek a nyomokat!

Vegyétek át a csomagot! Lépésről lépésre oldjátok meg a feladatokat és közben élvezzétek a gyönyörű budapesti sétát!

Örvendezzetek, hogy sikerült

Ha minden jól megy, akkor célba értek és együtt örülhettek annak, hogy sikerült!

Mely városokban lehet Urbangózni?

Miért fogjuk szeretni az Urbangót?

Mert szerettek együtt gondolkodni és játszani. Mert saját tempóban tudtok nézelődni. Mert nem fontos, hogy az összes szép helyet egy nap alatt lássátok.  Mert nem tömjük tele a fejeteket évszámokkal.

Mert urbangózni jó! 🙂

Mi van ha elakadunk? Segítséget kapunk?

Urbango alkalmazásban többféle segítség áll a rendelkezésetekre. Képes, térképes, szöveges verziók közül választhattok. Mindenki kedvére eldöntheti, hogy melyik segítséget szeretné felhasználni, amennyiben szüksége lenne némi támpontra. Ezek apró segítségek lesznek, hisz a játék menetét nem akarjuk megtörni 🙂

Hány éves kortól ajánljátok?

Családok, felnőtt baráti társaságok részére találtuk ki a játékot. Ha családosan jöttök (több felnőtt egy csapatban), 12 éves kortól ajánljuk a pályákat. Vegyétek figyelembe, hogy 4-5 km hosszúak az útvonalak. Az Urbango Kids pályát pedig már kifejezetten a gyerek korosztálynak, azaz 10-14 éveseknek terveztük, szintén szülői felügyelettel.