Urbango karácsonyra?Ajándékutalvány vásárlás

VárosokCsaládok, barátok 3-7 főig

8 főtől egyedi ajánlatAjánlatot kérek

Mi ez?

Városnézés? Kaland? Program? Látnivaló?….Minden egyben!

Egy emailben megkapott titkos cím arról, hogy hol kezdődik a játék. Egy csomag, ami kincskereső felszereléseket rejt. Egy csapat, aki nem tudja, mi vár rá. Nyomok, amelyek Budapest belvárosán vezetnek keresztül. Összeesküvők és jóakarók, akik benne vannak a rejtélyben. Egy városnéző túrának álcázott küldetés, aminek a végpontja ismeretlen. Szabadulószobák izgalmával fűszerezett, fordulatokban gazdag városi játék, ahol a résztvevők nem tudják előre, hogy ki vagy mi segíti őket hozzá a következő állomás megoldásához.

Különleges szabadtéri programra vágysz a családoddal, barátaiddal vagy a munkatársaiddal?
Akkor ne habozz, szabadulj rá Budapestre!

Kalandra fel!

Rólunk írták

facebook:

 • 5 star review  Nagyon tetszett, újra bebarangolhattuk a belvárost, és közben nem kellett az órát nézni. 9 és 7 éves srácaink is élvezték, főleg hogy jó sok fagyizó is útba esett. � Próbáljátok ki! A budai oldal még hátravan, de ami késik nem múlik �

  thumb Koczó-Vitovszki Piroska
  6/12/2017

  5 star review  A Budai részen jártunk gyönyörű környezetben. Izgalmas családi program volt. A feladatok nagyon ötletesek, és kreatívak voltak. Mindvégig nagyon élveztük a fifikás feladványokat! � Tetszett, hogy nem volt időkorlát, így félúton kényelmesen be tudtunk ülni a kedvenc falatozónkba... Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük szépen a csodás élményt! ��

  thumb Jasper-Vlaics Éva
  10/06/2017
 • 5 star review  urbangozni voltunk, ultra élményt kaptunk. bejártuk Budát, minden kis zeg-zugát. szülinapot ünnepeltünk, jóbarátok voltak velünk. sokat törtük a fejünk, volt, hogy segítséget kértünk. s a következő állomás , beugrott, mint egy látomás. szuper volt minden helyszín, mint végén a kávén a tejszín. a budai rész kipipálva , Pestre megyünk nemsokára.

  thumb Anikó Nemes
  12/11/2016

  5 star review  Nagyon jó kikapcsolódási lehetőség a családok számára ismeretterjesztő feladványokkal fűszerezve. Még a kamasz gyerekeket is teljesen leköti a nyomkeresés, és órákra kiszakítja őket a mobiltelefonok rabságából. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a városi kalandot.

  thumb Anikó Horváth
  12/02/2016
 • Tegnap barátokkal (7 70-es) megcsináltuk az URBANGO pesti pályáját. Remek volt. A hihetetlenül szellemes feladatokkal, rejtvényekkel tűzdelt útvonal Budapest egyik legszebb kerültében kanyargott, s olyan részletekre is ráirányította a figyelmünket, ami mellett általában elsietünk. A feladványok - különösen eleinte - picit nehéznek látszottak, de érdemes némi időt szánni a megfejtésükre - és nem azonnal segítséget kérni -, mert igazi sikerélményt ad. Ráadásul utólag, egyik sem tűnt nehéznek. A megoldandó feladatok nagyon különbözőek, meglepőek, és a humort se nélkülözik. Nagyszerű szórakozás családoknak, barátoknak, munkatársaknak, kicsiknek, nagyoknak.

  thumb Katalin Radvánszki
  10/13/2018

  Csapatépítès keretèben a pesti játékot választottuk, azon belül is a kèt csapatos versenyzèst. Nagyon izgalmas volt, hogy a feladatokat is meg kellett oldani, ugyanakkor figyelni a màsik csapatot is, nehogy megelőzzön. Tetszettek az àllomàsok, gyönyörű volt, amikor a Duna mentèn kellett sètálnunk. Nekem már csak a gellért-hegyi játék hiányzik a sorból, de biztosan kipróbálom azt is.

  thumb Koch Mariann
  10/12/2018

tripadvisor:

 Hogyan működik?

 

Foglalj
időpontot!

A szabad időpontok közül tudsz választani a honlapon. Egy adott időpontban egyszerre egy 3-7 fős csapat játszhat.

Vedd meg a
jegyet!

Miután elutaltad a jegy árát, véglegesítjük a foglalást, és onnantól tiétek a pálya. Töltsétek le az applikációt és a foglalt időpontban jelenjetek meg a startmezőn!

Kövessétek a nyomokat!

Vegyétek át a csomagot! Lépésről lépésre oldjátok meg a feladatokat és közben élvezzétek a gyönyörű budapesti sétát!

Örvendezzetek, hogy sikerült

Ha minden jól megy, akkor célba értek és együtt örülhettek annak, hogy sikerült!

Mely városokban lehet Urbangózni?

Miért fogjuk szeretni az Urbangót?

Mert szerettek együtt gondolkodni és játszani. Mert saját tempóban tudtok nézelődni. Mert nem fontos, hogy az összes szép helyet egy nap alatt lássátok.  Mert nem tömjük tele a fejeteket évszámokkal.

Mert urbangózni jó! 🙂

Mi van ha elakadunk? Segítséget kapunk?

Urbango alkalmazásban többféle segítség áll a rendelkezésetekre. Képes, térképes, szöveges verziók közül választhattok. Mindenki kedvére eldöntheti, hogy melyik segítséget szeretné felhasználni, amennyiben szüksége lenne némi támpontra. Ezek apró segítségek lesznek, hisz a játék menetét nem akarjuk megtörni 🙂

Hány éves kortól ajánljátok?

Családok, felnőtt baráti társaságok részére találtuk ki a játékot. Ha családosan jöttök (több felnőtt egy csapatban), 12 éves kortól ajánljuk a pályákat. Vegyétek figyelembe, hogy 4-5 km hosszúak az útvonalak. Az Urbango Kids pályát pedig már kifejezetten a gyerek korosztálynak, azaz 10-14 éveseknek terveztük, szintén szülői felügyelettel.