Rólunk írták

Rólunk írták

facebook:

 • Szellemes, szórakoztató, bátran ajánlom!

  thumb Attila Turi-Kováts
  9/09/2018

  5 star review  Ajánlom mindenkinek! Nagyon jó program volt, elejétől fogva élveztük a játétot, gyönyörű helyszíneken jártunk. Mi két csapattal indultunk és a budai vár környékét jártuk be.

  thumb Ágnes Török
  9/25/2017
 • 5 star review  A Pesti belvárosi részen voltunk, tök jól szórakoztunk a hideg, kemény télben is. Köszi UrbanGo.

  thumb Péter Koncz
  12/15/2017

  5 star review  3 gyerekkel a Várban töltöttünk egy nagyon szórakoztató napot, a többi helyszínt is kipróbálnánk. Lehet hogy a nagy meleg miatt, de picit hosszúnak tűnt-amúgy minden más tökéletes volt. Köszönjük

  thumb Livia Medek
  8/24/2017
 • 5 star review  A 12 éves fiam kapta születésnapi ajándékként, de az egész család élvezte. Köszönjük! 🙂

  thumb Péter Mach
  6/05/2017

  Szeretném felhívni a 60+os korúak figyelmét egy fantasztikus, sétával összekötött kincskereső játékra, az Urbango-ra! Korunkra tekintettel a pesti oldal egyik városrészét jártuk be ma, ezen a gyönyörű, napos délelőttön. 7 fős csapatunk három és fél óra alatt megfejtette a rejtvényt, rátaláltunk a kincsre, közben megebédeltünk, a végén pedig egy finom sörrel koccintva képletesen megköszöntük a játék kitalálójának ezt a csodás élményt. Igazából a kincs a játék volt, a logikusan felépített rejtvények, gondolkodást igénylő megfejtések, miközben jókat szórakoztunk. Örömmel ajánlom minden korosztálynak, hiszen sétálva játszani csodás dolog!

  thumb Gabriella Velancsics
  10/12/2018

tripadvisor: