Rólunk írták

Rólunk írták

facebook:

 • 5 star review  Nagyon élveztem a barátaimmal töltött délutánt. Végre egy igazán élményekkel teli szabadidő eltöltés felnőtteknek is. A feladványok kreativitásáért, a megoldások ötletességéért minden elismerésem az UrbanGo Csapatának. Köszönjük a felhőtlen szórakozást!

  thumb Judit Mikola
  6/18/2017

  5 star review  Nagyon tetszett az egesz családnak! Tartalmas közös élményt adott, akár egy egész napos program is lehet, ha nem csak az állomásokat keressük, hanem útközben mindent megcsodalunk, ebédelünk, kávézunk, stb. Fantasztikus ötlet, remek ajándéknak is! Köszönjük az élményt!

  thumb Andrea Demeter
  10/22/2017
 • 5 star review  Szuper élmény volt gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. 🙂

  thumb Dorottya Szüle
  10/22/2017

  Szellemes, szórakoztató, bátran ajánlom!

  thumb Attila Turi-Kováts
  9/09/2018
 • 5 star review  Istenien éreztük magunkat, nagyon jól megszervezett csapatépítő játékban vehettünk részt! Köszönjük! 🙂

  thumb Pella Horváth
  4/20/2018

  5 star review  A 9 éves kishúgom születésnapja alkalmából próbáltuk ki a Budai kincskeresést a családunkkal. Nagyon élveztük a keresgélést, a csapat minden tagja hozzá tudott járulni a közös sikerhez. A játék nagyon profi és modern módon lett kitalálva úgy, hogy végül a teljes környéket bebarangoltuk és olyan dolgokat láttunk amit korábban sosem vettünk észre. Ha szükség volt rá, a segítség nagyon kedvesen és hamar érkezett. Szeretettel ajánlom mindenkinek, korosztálytól függetlenül! 🙂 Köszönjük az élményt!

  thumb Bognárné Bagány Nikolett Anna
  1/06/2018

tripadvisor: