Kik vagyunk?

Az Urbango Gödöllő elindítását két fő cél vezérelte:

Egyrészt mi magunk is szeretünk játszani, és miután kipróbáltuk, nagyon megszerettük az Urbangot! Gödöllői lakosokként szerettük volna, ha nálunk is lenne egy pálya, hogy minél többen eljöjjenek, és játékos formában ismerjék meg városunkat.

Másrészt bevételi forrást kerestünk egy másik tevékenységünkhöz, amit a Wangor Kft és a Civil Iránytű Alapítvány keretei között végzünk, ami a nonprofit szektor fejlesztése, ehhez kapcsolódó programok fejlesztése és üzemeltetése.

Így született meg a gödöllői kincskereső játék, ami egyúttal az első jótékonysági Urbango pálya is.

Köszönjük, hogy velünk játszotok, és játékotokkal egyben egy Jó Ügyet is támogattok!

Kik vagyunk Gödöllőn?

Balázs

Balázs vagyok, én vezettem a gödöllői pálya kitalálásának és kialakításának folyamatát és én figyelek arra, hogy a játék mindig tökéletesen működjön. Remélem, hogy Nektek is tetszeni fognak a feladatok, amiket kitaláltunk és a „kütyük”, amiket kihelyeztünk a pályán!

Ági

Ági vagyok, én segítem a helyszínen a többcsapatos játékokat Gödöllőn. Jól ismerem várost, sok mindent tudok a történelméről, lakóiról és rejtett értékeiről, ha többet szeretnél megtudni, mint ami a játék leírókártyáiban szerepel, akkor kérdezz engem bátran!

Vera

Vera vagyok, én foglalkozom a gödöllői pályával kapcsolatos adminisztrációval, kezelem a foglalásokat, intézem a számlázást és segítek, ha bármilyen gondotok van vagy módosítást szeretnétek. Igyekszem minden kérdést gyorsan megválaszolni és minden kérést teljesíteni!